PalliaLiefje op Lustrum in Venray

PalliaLiefje op lustrum Palliatieve Zorg Limburg & Zuidoost Brabant, Venray 16 november 2017

De Stichting PalliaLiefje was op 16 november jl. uitgenodigd een stand te bemannen op het Lustrumsymposium van de Palliatieve Zorg Limburg & Zuidoost Brabant. Onze penningmeester Theo de Hoog en voorzitter Annemarie den Dulk gingen voor dag en dauw richting het zuiden, want dit symposium vond plaats in de Evenementenhal te Venray. Het symposium trok zo’n 400 werkers in de palliatieve zorg.

Naast een boeiend programma reikte juryvoorzitter en hoogleraar Palliatieve Geneeskunde dr. Marieke van den Beuken tijdens dit symposium de prijs voor de Palliatieve Zorg 2017 uit aan zeven coördinatoren in het Consortium. Zij kregen deze blijk van waardering vanwege hun uitzonderlijke bijdrage aan de ontwikkeling van palliatieve zorg in de regio.

In de pauzes was er veel interesse voor onze stichting PalliaLiefje en we hebben aardig wat armbandjes met het PalliaLiefje-symbool verkocht! De organisatie gaf aan dat we over twee jaar zeker weer uitgenodigd zullen worden. Gezien de voldoening die het ons gaf en de belangstelling die we kregen gaan we daar vast weer gehoor aan geven.