Even voorstellen: Meta Vrijhoef

Even voorstellen: Meta Vrijhoef, secretaris PalliaLiefje

Hallo, mijn naam is Meta Vrijhoef, ik ben 45 jaar en woon in Bergen op Zoom met Frank en onze 7 (stief)kinderen. Ik vind het belangrijk om mijn steentje bij te dragen aan een mooiere samen-leving en dat doe ik onder meer door mij in te zetten voor PalliaLiefje, als bestuurslid en secretaris. Naast mijn werk voor PalliaLiefje ben ik programmamanager bij het regionale dementienetwerk RPD en een dag in de week werk ik voor het Brave InnovatieTeam van het Bravis ziekenhuis. Ik heb een achtergrond in zorgmarketing en in projectleiding, en zet deze vaardigheden graag in om van PalliaLiefje een landelijk bekend symbool te maken. Uiteindelijk willen we door middel van PallaLiefje bereiken dat de palliatieve patiënt eerder het gesprek aangaat over de keuzes die er nog zijn na een slechte diagnose. Met meer regie bij de patiënt en gelijkwaardige gesprekken tussen patiënt en zorgverlener.